Sluiten
Limited editionsMooie warmteMaatwerkVoor kidsSamenwerkenPartnersMerkenOver onsContact

The special ones x invroheat

Limited editions

The Special Ones werkt samen met creators die hun creativiteit loslaten op infrarood warmtepanelen. Deze worden aangeboden in Limited Editions: een unieke en creatieve toevoeging aan je interieur voor slechts € 339. Let op! Per ontwerp zijn er slechts een beperkt aantal panelen beschikbaar.

Maak kennis met

onze creators

Creator

Loutje Hoekstra

Maak kennis met... Loutje Hoekstra.
Deze 29-jarige autodidact kunstenares ontdekte tijdens haar studie biologie haar passie voor tekenen. “Ik ben expressief en heb de behoefte om iets van mijn binnenwereld weer te geven. Dat kan ik het beste in beeld, met verf of inkt.” Alles waar ze over leerde (vooral de natuur) legde ze vast in krabbeltjes. Daaruit ontstond het 'spelletje' tekenen uit 1 lijn. “Het mooie daaraan is dat je heel snel hetgeen wat je tekent in z'n essentie moet bevatten. Ik vond dat een hele mooie manier om ook de natuur eromheen vast te leggen, te bestuderen én emotie mee te geven in de tekening.” Loutje haar stijl is vooral te definiëren als vloeiend, figuratief en niet te letterlijk.

Creatieve visie op panelen
Ontwikkeling, warmte en comfort. Dat is wat Loutje met haar designswilde uitstralen én wat natuurlijk perfect bij de warmtepanelen past. De designs zijn divers; van een minimalistische tot een wat drukkere afbeelding. Aan ieder design hangt een andere boodschap enbetekenis. Toch zie je haar kenmerkende, zachte, maar frisse stijl in ieder paneel terugkomen.

Creator

Chantal Bles

Maak kennis met... Chantal Bles.
Chantal is 38 jaar en vond haar passie in interieur styling. “Ik sta ermee op en ga ermee naar bed! ”Met een voorliefde voor de jaren 70 en organische vormen is ze het meest in haar element wanneer ze verschillende materialen kan mixen om op die manier diepte te creëren. Chantal laat haar fantasie graag de vrije loop, adviseert haar klanten vanuit haar expertise, maar probeert altijd een interieur te ontwerpen speciaal voor de bewoner. “Ik maak een interieur nooit zo dat ik erin zou kunnen wonen, maar ik stem het ontwerp echt af op de persoon in huis.”

Creatieve visie op panelen
In de designs van Chantal staat het klavertje vier centraal. Ditstaat voor haar symbool voor haar gezin, familie en liefde. “Het is ons familiewapen vanaf het moment dat ik met mijn man trouwde!” Het klavertje vier komt terug in ieder design, gecombineerd met organische vormen en kleuren die op dit moment helemaal trending zijn. “Ik voel me vereerd dat ik hieraan mocht meewerken en kan niet wachten om mijn designs straks bij mensen thuis te zien hangen!

Creator

Tanja Minnee

Maak kennis met… Tanja Minnee.
Naast dat Tanja illustraties maakt, is ze werkzaam als model en model agent. “Ik ben ooit naar Amsterdam gekomen voor een klassieke balletopleiding, maar daarna uiteindelijk heel organisch in het modevak gerold.”. Haar hele werkende leven hierna is altijd mode gerelateerd geweest. Haar moeder had altijd een grote liefde voor Jugendstil en Art Deco stromingen. Ze werd altijd omringd door kunstenaars als Gustav Klimt en Alfons Mucha tijdens haar jeugd. “Als ik mijn werk van een afstand beschouw, zie ik dat deze invloeden toch onbewust weer terugkomen in mijn tekeningen”.

Creatieve visie op panelen
Tanja vindt het belangrijk om de wereld op haar manier een beetje mooier te maken. Omdat de natuur eigenlijk in (bijna) al haar werk te vinden is, is het geen verassing dat dit voor haar een belangrijk thema is. “Met de panelen ondersteun ik het duurzaamheidsthema waar we nu echt niet meer omheen kunnen. Zo draag ik met mijn kunst een klein steentje bij aan een gezondere planeet”

Creator

Studio HOHM

Maak kennis met… Joy, het creatieve brein achter Studio Hohm.
Sinds een paar jaar schept ze kunst uit haar eigen chaos van het leven. Met haar minimalistische kunstwerken trapt ze een beetje tegen de traditionele opvattingen over design en compositie. Door geometrische vormen in papier te buigen en plooien ontstaat er een prachtige vervorming. Het eindresultaat is een kunstwerk dat perfect balanceert tussen orde en chaos, een harmonieus samenspel van vorm en vrijheid.

Creatieve visie op panelen
Joy wil met haar designs laten zien dat er chaos nodig is voor orde en dat het leven zich vormt zoals het komt, net zoals de kunstwerken. De abstracte panelen zijn, naast het in huis halen van warm comfort, een mooie toevoeging aan iedere ruimte.

Creator

Erik Timmermans

Maak kennis met… Erik Timmermans.
De Amsterdamse Erik is schilder, illustrator en heeft ook nog een passie voor schrijven. In 2019 schreef hij een boek over de Duitse Democratische Republiek (DDR). “Ik raakte gefascineerd door de verhalen van burgers uit het verdwenen land”. Alle verhalen wilde hij vastleggen in beeld en daarmee laten zien dat de associatie met een communistisch land, zoals de DDR, om nuance vraagt. Hij maakt zowel conceptueel als figuratief werk dat zich resulteert in schilderijen en objecten. Is het werk kubistisch, figuratief of conceptueel? De kijker mag het zeggen.

Creatieve visie op panelen
In de meeste recente reeks schilderijen bouwt Erik met elementen van de geprefabriceerde grijze flats uit de voormalige DDR, nieuwe, meer kleurrijke, gevelstructuren. Het verhaal achter de gevels is minstens zo belangrijk als het beeld zelf. “Er is spanning tussen voorstelling en betekenis”

Creator

Iris Artwork

Oog voor Warmte!

IrisArtwork gaat verder dan alleen Iris fotografie. Het is een unieke combinatie van Iris Fotografie en het creëren van een bijzondere compositie. Deze compositie wordt vanaf het begin op maat gemaakt, passend bij de persoon en het doel. Zo wordt een Iris infrarood warmtepaneel niet alleen een functioneel verwarmingsapparaat, maar ook een uniek kunstwerk, gemaakt door een van onze getalenteerde creators.

Of het nu gaat om jouw eigen Iris, die van je geliefde of je kinderen, en of je nu kiest voor een enkelvoudig paneel of een combinatie van meerdere panelen, IrisArtwork zorgt ervoor dat de ogen letterlijk en figuurlijk stralen. Onze infrarood panelen bieden niet alleen comfortabele warmte, maar ook besparingen op gasgebruik en dragen bij aan duurzaamheid.

Een IrisArtwork paneel is niet alleen een prachtig cadeau voor jezelf, maar ook om aan iemand anders te geven. Wil je meer weten of een afspraak maken voor een intakegesprek en fotografie, bezoek dan de website op www.irisartwork.nl.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op