Sluiten
Limited editionsMooie warmteMaatwerkVoor kidsSamenwerkenPartnersMerkenOver onsContact

Maak kennis met onze

Partners

Trots op onze partners die ons helpen creativiteit te kunnen benutten voor producten, merken en samenleving.

Partner

Invroheat

Invroheat infrarood warmtepanelen

Sinds onze oprichting in 2017 zijn we vastberaden om verwarmingsoplossingen te transformeren. Als ontwikkelaar en producent van geavanceerde infrarood warmtepanelen staan we aan de voorhoede van innovatie. Onze panelen worden met uiterste zorg vervaardigd in zowel Slowakije als Nederland. Dit waarborgt ongeëvenaarde kwaliteit en maakt gebruik van lokale bronnen om transportbewegingen te minimaliseren. Deze inzet weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid.

Onze panelen getuigen van nauwkeurige engineering en baanbrekende technologie. Ze worden geproduceerd op twee geografisch afzonderlijke maar kwaliteit gedreven locaties, waarbij we het beste van beide werelden benutten. Het resultaat? Uitzonderlijke kwalitatieve panelen die warmte en efficiëntie uitstralen.

Bij Invroheat bieden wij de verwarming van de toekomst aan. Onze revolutionaire, gepatenteerde infraroodverwarming zet maar liefst 99,6% van alle stroom direct om in warmte. Dit is een zeer efficiënte omzetting, zelfs in vergelijking met een warmtepomp. Door nu over te schakelen naar infraroodverwarming kun je veel energie besparen. Het voelt bovendien comfortabeler. Infrarood warmte is gezonder en prettiger.

Partner

Decor for kids

Decor for kids

Decor for Kids, onderdeel van de merken Decor Amsterdam en Eichholtz, is een interieurwinkel speciaal voor onze kleintjes. Maar eigenlijk noemen we het liever een walhalla aan kleine meubels voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Alles is op de lengte van kinderen afgesteld en natuurlijk kunnen ze er spelen, terwijl de ouders kunnen rondneuzen en omver worden geblazen door het fantastische design. De verschillende kamers en domeinen zijn tot in de kleinste details ontworpen door de Studio van Decor Amsterdam en afgesteld op de eigentijdse en eigenzinnige smaak van kinderen. Je kunt er meubels shoppen voor je kleintjes, maar de interieurexperts van Decor for Kids ontwerpen ook met veel plezier hele kamers op aanvraag.

Partner

Studio Vorm & Gever

Studio Vorm & Gever - jouw grafische partner voor creatieve ondersteuning en visuele begeleiding. Wij zijn er om jou te helpen bij het vormgeven van jouw ideeën, zodat ze uiteindelijk op de infrarood warmtepanelen voor The Special Ones gedrukt kunnen worden.

Partner

Nu naar duurzaam

NND helpt jou op weg naar duurzaamheid!


Met een simpel stappenplan stellen zij huishoudens, bedrijven en sportclubs in staat om hun milieubelasting eenvoudig te verlagen. Op basis van een analyse geven ze je toepasbaar advies in hoe jij het best kunt besparen. Van infrarood warmtepanelen tot zonnepanelen en isolatie: het gegeven advies sluit naadloos aan op jouw situatie. Ook op het gebied van mogelijke subsidieregelingen kun je bij NND aankloppen. Met al hun kennis, ervaring en passie leveren zij kwaliteit én een zeer grote bijdrage aan het behoud van onze natuur en klimaat. Een hele mooie, maar ook – zeker in deze tijden – een enorm belangrijke missie.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op