Sluiten
Limited editionsMooie warmteMaatwerkVoor kidsSamenwerkenPartnersMerkenOver onsContact

Maatwerk

Slimmer verwarmen

Wij bieden speciale constructies waarmee jij als vereniging, winkel of horecagelegenheid een unieke sfeer kunt creëren, volledig afgestemd op jouw merk, stijl en visie. Tegelijkertijd profiteer je van de voordelen van infrarood warmtepanelen, wat je gegarandeerd kosten gaat besparen!

Een infrarood warmtepaneel is energiezuinig, licht in gewicht, maakt geen geluid, geeft gezonde warmte en stelt je in staat efficiënter om te gaan met het verwarmen van jouw toko. Daarmee bespaar je kosten, draag je bij aan duurzaamheid én met unieke designs, volledig afgestemd op jouw wensen en merkidentiteit, creëer je een unieke beleving voor jouw leden, gasten of klanten.

The special ones

Verenigingen

Voor verenigingen zijn energiekosten en het managen hiervan vaak een gigantisch probleem. Met infrarood warmtepanelen van The Special Ones breng je daar verandering in! Infrarood warmtepanelen geven directe warmte, en stellen je daarmee in staat om efficiënt om te gaan met die warmte, wat je kosten bespaart. Zo kun je bijvoorbeeld alleen ruimtes verwarmen die op dat moment ook daadwerkelijk gebruikt worden. De ontwerpen van de panelen kun je zelf kiezen. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen van iconische sporters, mooie beelden van het kampioenschap van jouw vereniging en natuurlijk het logo van je club. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de warmtepanelen met unieke designs door te verkopen aan je leden. Zo wordt energie geen kostenpost, maar een opbrengstenpost!

Geen kennis van infrarood warmtepanelen? Geen zorgen! Nunaarduurzaam.nl is een organisatie die je graag adviseert over hoe je de warmtepanelen het best kunt inzetten én ze kunnen je helpen bij het verkrijgen van subsidie.

The special ones

Horeca

Iedere horecaondernemer heeft te kampen met de oplopende energiekosten. Tijd voor een oplossing! Met onze infrarood warmtepanelen sla je twee vliegen in één klap: je kunt warmte beter managen, wat je kosten bespaart, en een unieke en comfortabele beleving voor jouw gasten creëren.

Infrarood warmtepanelen geven directe warmte, en stellen je daarmee in staat om efficiënt om te gaan met die warmte. Zo kun je bijvoorbeeld alleen ruimtes verwarmen die op dat moment ook daadwerkelijk gebruikt worden. De designs van de warmtepanelen kunnen volledig naar jouw wensen worden ontworpen. Denk aan je menukaart, logo of een abstract design (passend bij jouw interieur) afgedrukt op een warmtepaneel. Het mooie is, dat de opdruk van de panelen kunnen worden vervangen, zonder dat je een compleet nieuw paneel hoeft aan te schaffen! Zo kun je fantastisch inspelen op bijvoorbeeld acties en seizoenen.

The special ones

Retail

Jouw winkel zo verwarmen dat het een unieke beleving meegeeft aan je klanten, je kosten bespaart én waarmee je bijdraagt aan duurzaamheid? Met infrarood warmtepanelen van The Special Ones is het mogelijk!

Infrarood warmtepanelen zijn energiezuinig, en bij juist gebruik bespaar je hiermee flink op je energiekosten. The Special Ones maakt het mogelijk om unieke designs te ontwerpen voor deze warmtepanelen, welke we volledig kunnen afstemmen op jouw wensen. Zo geef je een extra dimensie mee aan de unieke inrichting van je winkel en bied je jouw klanten tegelijkertijd warmte en comfort tijdens het shoppen.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op